Wandeltocht door Nationaal Park de Âlde Feanen

Wandeltocht door Nationaal Park de Âlde Feanen

Een prachtige wandeltocht voor het goede doel in natuurgebied de Âlde Feanen in het hart van Friesland. Al het geld gaat naar Stichting Help Mij Leven die kinderen in nood in Brazilië helpt. Na de wandeling is er entertainment in het centrum van Earnewald, is meer informatie over de stichting te vinden in de kerk en zijn musea over de lokale cultuur open.

Nationaal_Park_De_Alde_Feanen

De wandeling wordt gehouden op zondag 23 april 2023 en er zijn drie afstanden: 5, 10 en 20 kilometer. Deelname kost 10 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar lopen gratis. Het startpunt is de Eben Haëzer Kerk, Wiidswei 5 in  Earnewald.

Deelnamekaarten kunnen hier online worden besteld, dat gaat via Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. Het maximaal aantal deelnemers is duizend, dus schrijf op tijd in, want vol is vol.

De E-tickets graag tonen op mobiel of print bij de inschrijfbalie.

Deelname aan de wandeltocht is op eigen risico. Deelnemers moeten alle aanwijzingen van de organisatie en verkeersregelaars opvolgen.

Mocht de wandeling wegens bijzondere omstandigheden niet door kunnen gaan, dan krijgt u uw geld niet terug. Wij zorgen ervoor dat elke euro bij de kinderen in Brazilië terecht komt.

Maximaal duizend deelnemers

DATUM: zondag 23 april 2023

AFSTANDEN: 5, 10 en 20 km

STARTTIJD: tussen 12.00 – 14.00 uur

Parkeren parkeerterrein Toeristenbureau Earnewald

startpunt Eben Haëzer Kerk, Wiidswei 5

Deelnamekosten € 10,- per persoon

Kinderen tot 10 jaar gratis

Dit bedrag gaat volledig naar het goede doel.

INSCHRIJVING

5 KM klik hier >>>

STARTTIJD: tussen 12.00 – 14.00 uur

10 KM klik hier >>>

STARTTIJD: tussen 12.00 – 14.00 uur

20 KM klik hier >>>

STARTTIJD: tussen 12.00 – 14.00 uur

Redactie