Brasil Brave Challenge

Vanaf gister 27 september 2018 is de BBChallenge, of terwijl de Brasil Brave Challenge begonnen. Tijdens deze challenge gaan 5 mannen door de bergen van Brazilië fietsen en hopen ze hiermee een mooi bedrag op te halen voor Stichting REMER in Brazilië. Meer info over deze challenge is te vinden op de website van BBChallenge. Het leuke van deze challenge is, is dat onze penning meester Roeland Overkamp hieraan mee doet. Ook kan je hem steunen. Dit kan via de website van bbchallenge.

Media

Hieronder is nog een leuke video te vinden over de voorbereidingen.

 

Ook heeft BBChallenge nog een instagram account. Vergeet deze niet te volgen!

https://www.instagram.com/brasilbravechallenge/

 

Redactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: